Databeskyttelses- og cookiepolitik

April-2021

Vi respekterer dine bekymringer omkring privatlivets fred og værdsætter det forhold, vi har til dig. Denne Privatlivspolitik beskriver de typer af personoplysninger, vi indsamler om vores kunder, hvordan vi bruger disse oplysninger, hvem vi deler dem med, og vores kunders rettigheder vedrørendevores brug af oplysningerne. Vi beskriver også de foranstaltninger, vi træffer for at beskytte oplysningerne, hvor længe vi opbevarer dem, og hvordan vores kunder kan kontakte os om vores privatlivspraksis, og hvordan de udøver deres rettigheder.

I forbindelse med gældendedatabeskyttelseslovgivning er den dataansvarlige den juridiske enhed i detland, hvor din forsendelsesadresse er beliggende. De nærmere oplysninger om de juridiske enheder, der fungerer som dataansvarlig med henblik på denne databeskyttelsespolitik, er angivet nedenfor i afsnittet "Sådan kontakter du os". Klik på et af nedenstående links for at springe til det anførte afsnit:


Informationer vi indsamler

Vi kan indhente personoplysninger om dig fra forskellige kilder. Vi indsamler disse oplysninger, når du afgiver dem i en af vores butikker eller på vores websted eller via vores sider på sociale medier, eller når du downloader en af vores mobilapplikationer (enten via Apple iOS eller Android) på din mobilenhed eller ved et af vores arrangementer. Vores produkter kan købes hos visse tredjepartsforhandlere. Medmindre andet angives på det tidspunkt, hvor du tilvejebringer dine personoplysninger, tilvejebringes personoplysninger indsamlet af disse detailhandlere ikke for os. Denne databeskyttelsespolitik omhandler ikke eventuel dataindsamling af vores detailhandelspartnere. Når du besøger dette websted, vores sociale mediesider eller bruger tjenester eller funktioner i en af vores mobilapplikationer, indsamler vi også visse oplysninger om din enhed eller brug via automatiske midler, herunder ved hjælp af teknologier såsom cookies, webserverlogfiler og web-beacons.

Oplysninger, som du tilvejebringer

Du kan tilvejebringe personoplysninger for os på en række måder, f.eks. når du deltager i et tilbud eller en kampagne, eller når du foretager et køb på vores websted eller i vores butikker, via vores sociale mediesider eller gennem en af vores mobilapplikationer. De typer af personoplysninger, som du tilvejebringer for os, kan omfatte:

  • Kontaktoplysninger (såsom navn, postadresse, e-mailadresse og mobil- eller andet telefonnummer)
  • Alder eller fødselsdato
  • Køn
  • Brugernavn og adgangskode, kaldenavn/skærmnavn
  • Betalingsoplysninger (såsom dit betalingskortnummer, udløbsdato og kortsikkerhedskode)
  • Forsendelses- og faktureringsoplysninger (såsom leveringsadresse og faktureringsadresse)
  • Købshistorik
  • Produktpræferencer
  • Din hudtype/hudsygdom
  • Din hårtype
  • Dine fysiske karakteristika og dine hudplejeproblemer
  • Kontaktoplysninger for venner, familie eller andre mennesker, som du gerne vil have, at vi sender en meddelelse til på dine vegne (sørg for, at du kun indsender kontaktoplysninger for enkeltpersoner, som du har et personligt eller familieforhold til, og som har givet samtykke til at modtage meddelelser fra dig eller os)
  • Oplysninger eller indhold, som du tilvejebringer (f.eks. fotos, videoer, anmeldelser, artikler, spørgsmål, undersøgelsessvar og kommentarer)
  • Oplysninger, der tilvejebringes for os via sociale medienetværk eller en af vores mobilapplikationer, når du besøger vores sociale mediesider eller bruger en af vores mobilapplikationer (såsom dit navn, profilbillede, likes, placering, venneliste og andre oplysninger beskrevet på tilmeldingssiden for det sociale medienetværk eller applikationen, eller dine geografiske oplysninger, når du bruger en af vores mobilapplikationer)

Sådan bruger vi oplysningerne

Vi bruger oplysningerne, som du tilvejebringer, til:

  • Sende dig salgsfremmende materialer eller andre meddelelser, hvis du vælger det,
  • Levere de produkter eller tjenester, som du (eller din virksomhed) har anmodet om, og drive funktioner på vores websted
  • Behandle dine betalingskorttransaktioner og/eller gavekorttransaktioner
  • Oprette og administrere din onlinekonto, herunder adgang til din købshistorik online og i butikken
  • Oprette en profil om dig baseret på de oplysninger, som du tilvejebragte for os for at skræddersy vores annoncer til dine interesser, finde din passende hud- eller hårplejerutine og administrere effektiviteten af vores markedsføringsindsats
  • Hjælpe med produktvalg og genopfyldning
  • Tale med dig eller svare på dine forespørgsler
  • Slå dine produktanmeldelser op
  • Skræddersy annoncer, der vises til dig på vores websted og andre steder til dine interesser og historik hos os
  • Kommunikere med dig om, og administrere din deltagelse i, særlige begivenheder, konkurrencer, lodtrækninger, loyalitetsprogrammer, undersøgelser og andre tilbud
  • Drive, og kommunikere med dig om, vores sociale netværkssider eller mobilapplikationer
  • Drive, evaluere og forbedre vores forretning (herunder udvikle nye produkter og tjenester, forbedre vores tjenester, administrere vores meddelelser, analysere vores produkter, udføre dataanalyse samt regnskab, revision og andre interne funktioner)
  • Overholde gældende lovkrav, relevante branchestandarder og vores politikker

Vi kan også bruge oplysningerne på andre måder, som vi giver specifik meddelelse om på indsamlingstidspunktet. De indsamlede oplysninger er nødvendige til de ovenfor angivne formål. Uden disse oplysninger kan du muligvis ikke drage fordel af nogle af vores produkter eller tjenester.

Retsgrundlag for vores brug af oplysningerne

Vi bruger de oplysninger, som du tilvejebringer til ovenstående formål, hvis:

  • Det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som du er part i (f.eks. for at behandle din betaling og levere de produkter, som du har bestilt), eller
  • Vi har indhentet dit samtykke, eller hvis
  • Vi har en legitim interesse i at gøre det (herunder en legitim interesse i at udføre markedsføringsaktiviteter, forskningsaktiviteter, dataanalyse og interne administrationsfunktioner, behandling og håndhævelse af retskrav, samt drift af vores forretning i overensstemmelse med alle gældende love, relevante branchestandarder og vores politikker).

Oplysninger, som vi indsamler via automatiske midler

Når du besøger dette websted, ser eller klikker på vores onlineannoncer (herunder vores annoncer på tredjepartswebsteder), besøger vores sociale mediesider eller downloader og bruger en af vores mobilapplikationer (hvis relevant), indsamler vi også visse oplysninger om din brug eller enhed via automatiske midler eller ved hjælp af teknologier såsom cookies, webserverlogfiler og web-beacons. Hvis du f.eks. bruger en af vores mobilapplikationer, kan vi indsamle din IP-adresse, din unikke enhedsidentifikator (eller anden enhedsidentifikator) og/eller geografiske placeringsoplysninger for at tilbyde dig visse funktioner eller funktionaliteter i den pågældende mobilapplikation. Som beskrevet mere detaljeret nedenfor, kan vi også indsamle oplysninger om din brug og dine browsing-vaner ved hjælp af forskellige webbaserede teknologier.

For din bekvemmelighed kan vores mobilapplikationer (hvis relevant) også omfatte funktionalitet, der giver dig mulighed for at forblive logget ind på applikationen, således at du ikke behøver at indtaste en adgangskode, hver gang du vil have adgang til applikationen. HVIS DU VÆLGER AT FORBLIVE LOGGET IND, SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, AT ENHVER PERSON MED ADGANG TIL DIN MOBILENHED VIL KUNNE FÅ ADGANG TIL OG FORETAGE ÆNDRINGER TIL DIN MOBILKONTO OG KAN MULIGVIS FORETAGE KØB GENNEM DIN KONTO. Af den årsag, hvis du vælger at forblive logget ind på applikationen på din mobilenhed, anbefaler vi kraftigt, at du aktiverer adgangskodelås-sikkerhedsfunktionen på din mobilenhed for at beskytte mod uautoriseret adgang til og brug af din mobilenhed og din konto i applikationen.

Teknologier, som vi bruger

Cookies er små tekstfiler, som websteder sender til din computer eller anden internet-forbundet enhed for entydigt at identificere din browser eller for at opbevare oplysninger eller indstillinger i din browser.

Følgende typer af cookies indstilles på dette websted.

Interne cookies, der er nødvendige for, at webstedet kan fungere

Vi bruger førstepartscookies til at hjælpe webstedet med at fungere bedst muligt. Du kan fravælge modtagelse af disse cookies og deaktivere dem ved at justere dine browserindstillinger. Du bedes dog bemærke, at din brugeroplevelse kan blive påvirket uden disse cookies.

I forbindelse med indsamling af oplysninger via cookies kan vores webservere logge oplysninger såsom dit operativsystem, browsertype, domæne og andre systemindstillinger, samt det sprog, som dit system bruger, og det land og den tidszone, hvor din enhed er placeret. Webserverlogfilerne kan også registrere oplysninger såsom adressen på den webside, der linkede dig til vores websted og IP-adressen på den enhed, som du bruger til at oprette forbindelse til internettet.

For at kontrollere, hvilke webservere, der indsamler disse oplysninger, kan vi placere tags på vores websider kaldet "web-beacons." Disse er computerinstruktioner, der forbinder websider til bestemte webservere og deres cookies.


Tredjeparters webanalysecookies

Vi kan bruge tredjeparters webanalysetjenester på dette websted, såsom dem fra Coremetrics, og/eller Adobe Site Catalyst og/eller Google Analytics. Tjenesteudbyderne, der administrerer disse tjenester, bruger teknologier såsom cookies, webserverlogfiler og web-beacons til at indsamle oplysninger (såsom IP-adresse) og bruger de pågældende oplysninger til at hjælpe os med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Disse leverandører kan bruge cookies, der er placeret på dette websted (såsom Google Analytics-cookien) og cookies placeret på tredjepartswebsteder (såsom Google annonceringscookies), eller andre tredjepartsidentifikatorer, sammen, for at analysere besøgende på vores websted. Når du besøger vores websted for første gang, informerer et cookiebanner dig om brugen af disse analyseteknologier. De bruges kun, hvis du accepterer dem, eller hvis du fortsætter med at bruge dette websted.

Du kan deaktivere disse analysetjenesters evne til at analysere dine browsingaktiviteter på dette websted. Justering af dine cookiepræferencer kan muligvis deaktivere visse funktioner på dette websted, som beskrevet nedenfor. For at få mere at vide om webanalysetjeneste, og for at udøve dit valg med hensyn til deres indsamling af oplysninger på dette websted:

  • For Coremetrics, klik her;
  • For Adobe Site Catalyst, klik her;
  • For at deaktivere Google Analytics kan du downloade en browser add-on til deaktivering af Google Analytics leveret af Google på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. For at få mere at vide om databeskyttelse og Google Analytics bedes du læse Google Analytics oversigten, der leveres af Google på: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html
  • Vi kan implementere visse Google Analytics annonceringsfunktioner (herunder Remarketing med Google Analytics; Google Display Network Impression Reporting eller Google Analytics Demographics og Interest Reporting). You can opt-out of the Google Analytics Advertising Features through Google Ad settings or by visiting https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/ We will use the data provided by these features as described under “How We Use the Information We Collect”.

Målrettede reklame-cookies fra tredjepart

Vi kan også indgå kontrakt med tredjepartsannonceringsnetværk, der indsamler IP-adresser og andre oplysninger gennem brug af cookies, webserverlogfiler og web-beacons på vores websteder og e-mails, på tredjepartswebsteder og e-mails, og på vores annoncering på tredjepartswebsteder. De bruger disse oplysninger til at oprette en profil om dig og vise annoncer for produkter og tjenester, der er skræddersyet til dine interesser (herunder for virksomheder, der ikke er tilknyttet os). Du ser muligvis disse annoncer på vores websteder og andre websteder. Denne proces hjælper os også med at administrere og spore effektiviteten af vores markedsføringsindsats. Når du besøger vores websted for første gang, informerer et cookiebanner dig om brugen af disse markedsføringsteknologier. De bruges kun, hvis du accepterer dem, eller hvis du fortsætter med at bruge dette websted. Du kan til enhver tid ændre dine cookie-indstillinger ved at klikke her og følge vejledningen til fravalg af disse reklamenetværk. For at få mere at vide om interessebaseret annoncering skal du besøge Digital Advertising Alliance på www.aboutads.info/choices eller Network Advertising Initiative på www.networkadvertising.org/choices.

Tredjepartscookies, der har til hensigt at forbedre webstedets interaktion

Dette websted kan også understøtte vissetredjepartstjenester, herunder knapper til social deling på Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram, tweet-lister (Twitter) og videoer postet på webstedet (Youtube). Disse funktioner bruger tredjepartscookies, der indstilles direkte på din enhed af disse tjenester. Når du besøger vores websted for første gang, informerer et cookiebanner dig om brugen af disse cookies. De bruges kun, hvis du accepterer dem, eller hvis du fortsætter med at bruge dette websted.

Hvordan kan du administrere dine cookies?

Du har ret til at vælge, om du vil acceptere cookies,der bruges til bestemte formål på Webstedet, bortset fra strengt nødvendigecookies, der er afgørende for, at Webstedet fungerer. Du kan til enhver tid afvise eller fravælge at modtage visse kategorier af cookies eller ændre dine foretrukne indstillinger ved atklikke på cookies-samtykkeværktøjet nedenfor. Bemærk dog, at uden visse af disse cookies kan din brugeroplevelse blive påvirket.

Bemærk også, at de fleste webbrowsere som standard accepterer cookies. Du kan muligvis også ændre indstillingerne, således at din browser afviser visse cookies eller underretter dig, inden den accepterer cookies. Procedurerne til at ændre dine indstillinger og cookies varierer fra browser til browser. Om nødvendigt kan du bruge hjælpefunktionen i din browser eller klikke på et af nedenstående links for at gå direkte til brugervejledningen for din browser.

For at få mere at vide om cookies, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Administrer cookies

Målrettet annoncering

Vi kan også bruge tredjepartsplatforme, herunder platforme, der drives af sociale netværk, såsom Google, Facebook og Pinterest, til at vise dig interessebaserede annoncer. Vi kan konvertere din e-mailadresse, telefonnummer eller andre oplysninger til en unik værdi, som de pågældende tredjeparter kan matche med en bruger på deres platform eller med andre oplysninger, som de muligvis har indsamlet fra dig. Denne matchning gør det muligt at levere interessebaserede annoncer på de pågældende platforme. For at fravælge disse reklamer skal du ændre dine præferencer ved at klikke på cookiestyringsværktøjet nedenfor og fravælge indstillingen “målretning”. Disse platforme har muligvis deres egne databeskyttelseserklæringer eller -politikker, som vi kraftigt anbefaler, at du gennemlæser.


Oplysninger, som vi indsamler

Vi hverken udlejer lister, sælger eller på anden måde videregiver personoplysninger, som vi indsamler om dig, undtagen som beskrevet her. Vi kan dele dine personoplysninger med:

  • Vores tilknyttede selskaber til de formål, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik.
  • Tjenesteudbydere, der udfører tjenester på vores vegne baseret på vores anvisninger. Vi bemyndiger ikke disse tjenesteudbydere til at bruge eller videregive oplysningerne, medmindre det er nødvendigt for at udføre tjenester på vores vegne eller overholde lovkrav. Eksempler på disse tjenesteudbydere omfatter enheder, der behandler kreditkortbetalinger, opfylder ordrer og leverer webhosting- og markedsføringstjenester.
  • Andre tredjeparter med dit samtykke.

Derudover kan vi og vores tilknyttede selskaber og andre tjenesteudbydere videregive oplysninger om dig (i), hvis vi er forpligtede til at gøre det ved lov eller retsproces, (ii) til retshåndhævende myndigheder eller andre embedsmænd, eller (iii) når vi mener, at videregivelse er nødvendig eller passende for at forhindre fysisk skade eller økonomisk tab, eller i forbindelse med en efterforskning af formodet eller faktisk svigagtig eller ulovlig aktivitet.

Vi forbeholder os også retten til at overføre personoplysninger, som vi har om dig, i tilfælde af, at vi sælger eller overfører hele eller en del af vores forretning eller aktiver. Hvis et sådant salg eller en sådan overførsel forekommer, bruger vi rimelige bestræbelser på at bede erhververen om at bruge personoplysninger, som du har tilvejebragt for os på en måde, der er i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik. Efter et sådant salg eller en sådan overførsel kan du kontakte den enhed, som vi overførte dine personoplysninger til, med eventuelle forespørgsler vedrørende behandlingen af de pågældende oplysninger.

Dine rettigheder og valg

Du har visse rettigheder og valg i forbindelse med de personoplysninger, som vi indsamler fra dig. For at opdatere dine præferencer, skal du bede os om at fjerne dine oplysninger fra vores mailinglister eller indsende en anmodning. Du bedes kontakte os som angivet nedenfor.

Fravalg af e-mail

Du kan når som helst give os besked om ikke længere at sende dig markedsføringsmeddelelser via e-mail. Det kan du gøre ved at klikke på linket "Afmeld" i de reklame-e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Du kan også sende en anmodning her PRIVACY REQUEST PROTAL

Fravalg af post

Du kan bede os om at stoppe med at sende dig markedsføringsmeddelelser med post ved at følge instruktionerne, der kan være inkluderet i en bestemt kampagne. Du kan desuden anmode om, at vi ikke sender dig reklamer med posten ved at kontakte os her PRIVACY REQUEST PORTAL

Push-notifikationer og advarsler og opdateringer i appen

Med dit samtykke, når du besøger vores Websted, ellerhvis det er relevant, når du downloader en af vores mobilapplikationer, kan vigive dig mulighed for at vælge at modtage push-meddelelser fra os via dinwebbrowser eller din mobilenhed i forbindelse med den pågældendemobilapplikation. Disse push-notifikationer kan omfatte salgsfremmende meddelelser vedrørende vores produkter og tjenester. Efter download af den relevante mobilapplikation kan du fravælge modtagelse af push-notifikationer ved at justere indstillingerne på din mobilenhed. Fravælgelse af push-notifikationer påvirker ikke andre meddelelser, som du modtager fra os, såsom e-mailmeddelelser. Du kan også modtage meddelelser og opdateringer i vores mobilapplikationer vedrørende vores produkter og tjenester eller dine konti hos os. Hvis du vil fravælge modtagelse af disse meddelelser og opdateringer, kan du afinstallere den relevante mobilapplikation fra din mobilenhed.

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan også til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, som du tidligere har givet os, med virkning for fremtiden ved at kontakte os her PRIVACY REQUEST PORTAL. Dette påvirker ikke lovligheden af vores brug af dine oplysninger baseret på dit samtykke, før det blev trukket tilbage.

Adgang til, opdatering eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af eller indsigelse mod brugen af dem

Med forbehold af gældende lovgivning har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som vi opretholder om dig, eller til at anmode om begrænsning af vores brug af disse oplysninger, som relevant. Du har også ret til at gøre indsigelse til enhver tid mod brugen af dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål, herunder profilering relateret til direkte markedsføring. For alle andre formål kan du gøre indsigelse til enhver tid mod brugen af dine personoplysninger af årsager, der vedrører din særlige situation, i overensstemmelse med gældende lovgivning. Disse rettigheder kan være begrænsede under visse omstændigheder i henhold til gældende lovgivning. Vi kan træffe rimelige foranstaltninger til at bekræfte din identitet, før vi giver adgang eller foretager berigtigelse. Du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os somangivet nedenfor. PRIVACY REQUEST PORTAL

Andre rettigheder

Med forbehold af gældende lovgivning har du ret til at modtage, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, de personoplysninger, som du har tilvejebragt for os om dig, med dit samtykke eller baseret på en kontrakt, som du er part i. Du har også ret til at få disse oplysninger overført til en anden dataansvarlig, hvis det er teknisk muligt. Du kan udøve denne ret ved at kontakte os her PRIVACY REQUEST PORTAL Du kan også indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Geoplaceringsoplysninger

Når du bruger en af vores mobilapplikationer, kan vi bede dig om din geoplacering. Du kan vælge ikke at dele dine geoplaceringsoplysninger ved at justere din mobilenheds indstillinger for placeringstjenester. For at afvise deling af dine geoplaceringsoplysninger skal du følge instruktionerne på din mobilenhed om ændring af de relevante indstillinger. Ellers skal du kontakte din tjenesteudbyder eller enhedsproducent.

Dataoverførsler

Vi kan overføre de personoplysninger, vi indsamler omdig, til vores associerede selskaber og tredjepartstjenesteudbydere til andrelande end det land, hvor oplysningerne oprindeligt blev indsamlet (herunder USA), når det er nødvendigt for at opfylde de formål, derer beskrevet i denne Politik, og dine personoplysninger kan blive behandlet ogopbevaret uden for dit bopælsland. Disse lande har muligvis ikke de samme databeskyttelseslove som dit bopælsland, og dine personoplysninger vil være underlagt gældende udenlandske love. Når vi overfører dine oplysninger til andre lande, beskytter vi de pågældende oplysninger på den måde, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik. Vi har også implementeret passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et sådant niveau af databeskyttelse ved overførsel af dine personoplysninger, herunder indgåelse afdataoverførselsaftaler, der inkorporerer Europa-Kommissionensstandardkontraktbestemmelser eller andre gældende dataoverførselsmekanismer. Du kan få en kopi af disse dataoverførselsmekanismer ved at kontakte os her PRIVACY REQUEST PORTAL

Dataopbevaring

Vi beholder de oplysninger, som du tilvejebringer under varigheden af vores forhold, plus en rimelig periode derefter for at kunne køre regelmæssige sletningsrutiner eller for at tage hensyn til den gældende forældelsesperiode eller hvis påkrævet i henhold til obligatorisk gældende lovgivning. Hvis du ønsker at modtage markedsføringsmeddelelser, opbevarer vi de oplysninger, der er nødvendige for at sende dig disse meddelelser efter afslutningen af vores kundeforhold eller efter deres indsamling, hvis du er en potentiel kunde. For yderligere oplysninger om politikker for opbevaringaf data bedes du kontakte os her PRIVACY REQUEST PORTAL

Sådan beskytter vi personoplysninger

Vi opretholder passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at sikre et passende sikkerhedsniveau for dine personoplysninger, især for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet, ulovlig eller uautoriseret tilintetgørelse, tab, ændring, adgang, videregivelse eller brug. Men intet sikkerhedssystem er perfekt, og vi kan ikke love, at oplysninger om dig forbliver sikre under alle omstændigheder, herunder sikkerheden af dine data under overførsel til os eller sikkerheden af data på din mobilenhed.

Links til andre websteder

Vores websted kan tilvejebringe links til andre websteder for din bekvemmelighed og orientering. Disse websteder drives muligvis uafhængigt af os. Linkede websteder kan have deres egne databeskyttelseserklæringer eller -politikker, som vi kraftigt anbefaler, at du gennemlæser, hvis du besøger eventuelle linkede websteder. I det omfang, at eventuelle linkede websteder, som du besøger, ikke ejes eller kontrolleres af os, er vi ikke ansvarlige for webstedernes indhold, eventuel brug af webstederne eller webstedernes databeskyttelsespraksisser.

Opdateringer til vores databeskyttelsespolitik

Denne databeskyttelsespolitik kan opdateres med jævne mellemrum for at afspejle ændringer i vores databeskyttelsespraksisser. Vi offentliggør en fremtrædende meddelelse på vores websted for at underrette dig om væsentlige ændringer til vores databeskyttelsespolitik, og angiver øverst i politikken, hvornår den sidst blev opdateret.

Sådan kontakter du os/Databeskyttelsesrådgiveren

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dennePrivatlivspolitik, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kan dukontakte vores databeskyttelsesrådgiver ved at sende os et brev til denjuridiske enhed i det land, hvor du bor, som angivet nedenfor, eller ved atsende en anmodning eller ved at sende en e-mail til Privacy Request Portal, eller ved at sende en e-mail til privacy@elceurope.com. Vi kan træffe rimelige foranstaltninger til at bekræfte din identitet, før vi giver adgang eller foretager berigtigelse.

Disse er vores lokale tilknyttede selskaber i forskellige lande:
Dit forsendelsesadresseland Vores lokale, tilknyttede selskab, der fungerer som dataansvarlig
DANMARK Estee Lauder Cosmetics A/S
Delta Park 37, 3. sal
Vallensbæk Strand, Denmark 2665